• Online terápiáról
  • Személyes terápiáról
  • Terápiás időpont regisztrálása
  • Terápiás időpont módosítása, vagy törlése
  •                                                   Itt van lehetőséged  időpontot foglalni a terápiákra

    Időpont foglalás online terápiára

    Időpont foglalás személyes  terápiára

     

    A regisztráció menete

     

    Ezen a felületen lehetőséged van kiválasztani, hogy online terápiára vagy személyes találkozásra kívánsz-e időpontot foglalni. A regisztráció során előszőr add meg a neved és az e-mail címed - melyet csak én láthatok – ahhoz, hogy el tudjalak érni, s terápiát vehess igénybe.

    A terápia időpontjának kiválasztása úgy történik, hogy a naptárban kiválasztod a neked legmegfelelőbb napot, s rákattintasz. A következő felületen időbeosztást találsz. Az üres "szabad" jelzésű órákat "lefoglalt"  -ra állíthatod a legördülő sáv segítségével, majd  "az adatok rögzítése" gombbal elmentheted az általad választott időpontot.

    A következő felületen kérlek pontosan add meg az adataidat, melyet kizárólag csak én láthatok. Ennek alapján adom meg a visszajelzést a terápiás időpont lefoglalásról és annak díjáról. Itt még lehetőséged van az adatok javítására, mely alapja lesz a számla elkészítésének. 

    Szeretnén felhívni a figyelmedet arra, hogy háromnál több alkalommal nem módosíthatod a kiválasztott időpontot, hisz szándékaid nem komolyak. Ezért a rendszer egy hónapig nem fogadja a jelentkezésedet.

     

    Online terápia esetén 

     

    Abból tudom, hogy komolyak a szándékaid, hogy a megadott bankszámlára átutalod a terápia óradíját. A befizetés megérkezéséről visszaigazolást kapsz, s ekkor válik véglegessé az általad igényelt időpont.

    Amennyiben a

    - befizetésed nem érkezik meg a ténylegesen lefoglalt időpont előtt 5 nappal, úgy a rendszer automatikusan   törli a jelentkezésedet.

    - az időpontot kiválasztottad, majd átutaltad a terápia díját, s ha

               o úgy választhatsz egy új időpontot, vagy

               o elállhatsz a szándékodtól, s visszautalom a pénzt.

    Ezért kérlek, hogy az adataidat pontosan add meg.